AAAB staat voor:

“Aggenbach Administraties Adviezen en Belastingen”

Patrick Aggenbach
Patrick Aggenbach (1973) heeft dertien jaar als AA-accountant gewerkt bij Deloitte in Schagen. Hij is in 1996 afgestudeerd als accountant en is daarna direct bij Deloitte in dienst getreden. In die tijd heeft hij een enorme ervaring opgedaan op allerlei financieel-zakelijke vlakken. De werkzaamheden bij Deloitte omvatten onder meer: opstellen, nakijken en bespreken van jaarstukken, opstellen van belastingaangiftes, voeren van besprekingen en advisering. Ook keek hij regelmatig het werk van collega’s na met een bijzonder kritische blik. Hij was bij Deloitte Schagen het aanspreekpunt voor allerhande vaktechnische kwesties. Omdat hij met en voor vele soorten, grote en kleine, cliënten heeft gewerkt, kent hij de markt in en rond Schagen en is hij thuis in diverse branches.

Bekijk onze diensten

Administratiekantoor Bontes

Administratiekantoor Bontes was tot en met eind 2008 een gerenommeerde naam in Schagen en omstreken. Toen de heer Bontes met pensioen ging, hebben wij de cliëntenportefeuille overgenomen. Uiteraard moest dit voor de cliënten zo geruisloos mogelijk verlopen en moesten cliënten kunnen rekenen op dezelfde service en kwaliteit.

Kortom: Administratiekantoor Bontes wordt op vertrouwde locatie voortgezet onder de naam AAAB Dienstverlening met Patrick Aggenbach als opvolger van Piet Bontes.

Naar contact

Onze partners

AAAB Dienstverlening werkt samen met onder andere Siegmund Administraties, Salariszorg en Groot Assurantiën.